Share Button

Pismo  kao odgovor:

Prvo,(više nećemo o tome), PIŠITE „pismom“ kojim ŽELITE. Nama su sva PISMA SVETA SVETA*. Na jeziku kojim želite, uz OBAVEZAN PREVOD NA SRB(P)SKOM.

Lično, ja nemam ništa protiv lepih „tetovaža“. Danas, je tehnologija „otišla“ mnogo daleko, tako da imate i vrlo lepe „kolorite“ boja. Samo me jedno pitanje muči: šta uraditi sa tim tetovažama kada im „prodje vreme“?! Znam  da je plastična hirurgija sve prisutnija, postavlja se jedno veliko pitanje: „zašto sve to raditi?!  Kada su pitali Boga kako ćemo da prepoznamo „onog“ drugog, Bog im je odgovorio: „Jednostavno, TAJ ĆE SAM  da se OBELEŽI! Naravno, ako želite da poslušate, imam jedan predlog:  POSTOJE „vremenske“ tetovaže – koristite taj modus, da budete „in“.

Jedan broj sam posvetio ALKOHOLU, DROGAMA I SEKSU. Znate moj stav. Kada sam „vadio“ vozačku, bila je potrebna i zdravstvena potvrda (kao i danas). Na pitanje jednog prijatelja: da li piješ JA SAM ODGOVORIO DA PIJEM; DRUGO PITANJE JE BILO KOLIKO DNEVNO?! Da bi mogao da zaokruži odgovor – ja sam odgovorio , pijem kada odem na rodjendane, slave, svadbe, neka veselja… Zaokružio je odgovor: NE PIJE. Tako i vama preporučujem. Što se tiče droga – TU JE MOJ STAV DECIDAN – NIŠTA OD PONUDJENOG, vidim da je iz dana u dan „asortiman“ ponude sve veći i veći(posebno sintetičkih) dok je BRIGA društva SVE MANJA I MANJA – čak ni DŽOINT . Ovo „angažovanje“ grupa oko „lekalizacije“ – OSTAVITE PROFESIJI DA RADI SVOJ POSAO, ODNOSNO NAŠIM DOBRIM I NADASVE CENJENIM LEKARIMA (svih oblasti medicine ALI U INOSTRANSTVU) UTROSTRUČITE PLATE I PUSTITE LJUDE NEKA RADE SVOJ POSAO a ne da BEŽE U INOSTRANSTVO. U jednoj ZDRAVOJ DRŽAVI NEMOŽE  PLATA/NADOKNADA ZA RAD  LEKARA da bude ISTA KAO ČISTAČICE, čistača ulica ili DA DIREKTOR SRBIJAGASA IMA KRIŠTOMANSKE MANIRE – TO MOŽE U DRŽAVI u KOJOJ NE RADE INSTITUCIJE SISTEMA I GDE NEMA DRŽAVE.  ZATO SAM PREDLOŽIO PLATNE RAZREDE – DRŽAVA, odnosno, VLADA MORA DA NATERA (UREDBAMA/ZAKONIMA) institucije sistema da RADE  a ne da VRŠE OPSTRUKCIJU po STRANAČKOM NAHODJENJU. Niko i slovima niko U SVETU ne podržava (PREVAZIDJENI) KONCEPT  NEOLIBERALIZMA. Od Švedske preko Amerike do Francuske i Nemačke: SVUDA JE PRISUTNA  VLADA(ČITAJ: DRŽAVA) U zaštiti INTERESA SVOJE PRIVREDE I SVOJIH GRADJANA.

Vama koji ste NEZADOVoLJNI „DELENJEM“ separatne demokratske PRAVDE, U IME NARODA, raznoraznih bolesnih Marina ili bolesno retardiranih Vesni, Miodraga  uz patronat veštaka i/ili advokata raznoraznih Zorki, uz LOGISTIKU veća sudija (imamo sva IMENA) iz Kule i Vrbasa, OBAVEŠTAVAM VAS, da se još nisu stekli USLOVI DA se EKSPONIRAMO, kao grupa gradjana.  Naravno, možete  i dalje dostavljati vaša DOSADAŠNJA REŠENJA u kojima se vidi da Vam je uskraćena PRAVDA, odnosno DONETA JE U KORIST VAŠE ŠTETE. Ponavljam još jednom , SVE  PARNICE OD 1996 godine do 2012. godine možete da mi donesete.

Share Button