Share Button

Ох, мај дарлинг Колиндице…

 

                Просто сам био фасциниран твојом објавом, да ти је  ВЕЛИКА ЖАЛ’ ( и оном што „колута очима“) , што се тако нешто догодило у Сплиту.

                Мај, дарлинг Колиндице, сасвим је нормално, ТО И ПРОПИСУЈУ  сепаратни демократски  стандарди ‘Јевропске уније, да човек када „дође с’пута“, шта прво мора да уради?!

                Прво, МОРА да се окупа. Не разумем,  шта  је ту ПРОБЛЕМ?!  Те твоје присталице, потомци  храбрих фрајбуршких носилаца „србосјек“-а, ИМАЛИ СУ ВЕОМА НАДАХНУТУ И ВРЛО ПРАКТИЧНУ демократску побуду које пропагира и сама  ‘Јевропска унија, КАО ОНАЈ млади ДИЧНИ ДОМОЉУБ, са „пилећим мозгом“ када је „честитао Божић“ Србима… Шта је ту спорно?! Он је надахнут  ТВОЈИМ експонирањем, када си у „зенга штиклицама“,  дезорјентисано корачала од тачке „а“ до тачке „Б“ у Вуковару(док си шетала у зенга-штиклицама вероватно ти је пало у лобању ЏАК СА ПОБИЈЕНОМ НЕЈАЧИ, србском децом,(о1.05.91) који је пронашла она ‘талијанска репортерка; и/или Медачки џеп; Пакрац; Србска краина – погром  Срба, који су самоорганизовали кроз „Олују“ своје бекство са вековних огњишта, њих тристахиљада) , и/или да не спомињем ТВОЈЕ надахнуто ПОЕ’ЊЕ  „преко баре“(овде ти једино замерам, ШТО СИ ТЕКСТ ПЕСМЕ ЧИТАЛА СА МОБИЛНОГ , зар твоја „слатка шећерна лобања“ није могла да УПАМТИ три, четири МАЛОУМНА СТИХА)… тако си била дражесна, као на стадиону када си покисла и „дизала морал“ својом провидном мајицом у „синдикалним гаћама“ простакуше…

                Сасвим је ПРИРОДНО и НОРМАЛНО, да СВАКО ко дође у Сплит оде до риве, и „скочи у море“, без да га него ГУРА И ЈУРИ ДА ТО УРАДИ. Твоји „надахнути дични домољуби“  САСВИМ СУ НОРМАЛНО РЕАГОВАЛИ: – када се дође са пута прво се МОРА, шта(?!): –  о к у п а т и… Уколико се неко дрзне и не истушира се на време, МОРА ДА СКОЧИ У МОРЕ… То што је „зимско време“, нема појма, море је море и зими, треба се окупати… – слика говори више од хиљаду речи, БАШ ЈЕ БИО ЛЕП, сунчан, ДАН ЗА КУПАЊЕ… толико шетача… а да се нико од њих није сетио, да очисти тај део приобаља…СТВАРНО , Колиндице, срамота… да се ВИДИ прљаво море…

Овде једино замерам ТВОЈИМ , надалеко чувеним СПЕЦИФИЧНИМ и гостољубивим ДОМОЉУБИМА (како воли да каже Н. Ђуричко, и „остане жив“), што НИСУ ОДВЕЛИ МОМКА ИЗ „монтенегра“ , Зринско-Франкопанском до Бачвица, да се у прелепом амбијенту с а погледом на Марјан лепо „избрчка“,  а не у  „прљавом приобаљу“…

Ох, мај дарлинг Колиндице, када будеш дошла код мене да посетиш „оштрог четника“, „на гингебас“, поклонићу ти књигу у издаљу ЦАТЕНА МУНДИ из БЕОГРАДА: – КУСТОС МЕЗЕЗИЈА коју је написао РАДОМИР БАТУРИНА.

Морам да ти „цитирам“ један део.

На страни 464, Глава 64: – ПИСМОМАЈОРА ДАНГИЋА КОМАНДАНТУ К(Х)РВАТСКЕ ВОЈСКЕ (главном стожернику Мемићу, оргинал у:  VII, Војни архив, АНДХ, К.61, рег.бр.11/5-1)

(Само за твоју информацију корпус  Мајора Јездимир С. Дангића[1] је ратовао на три фронта: са фашистичком Немачком и твојим  усташким  ХДз-домољубима и са Брозовим партизанима)

Са стране 465: „Усташка држава је ставила ван закона око три милиона Срба и пожурила да нас што пре обезглави, а онда и уништи. То је злочин нечувен у историји човечанства. Они који су се по пет пута дневно клањали и  молили се Богу и они који су клечали  по црквама и читали безбројне литаније, показаше да немају ништа заједничко ни са Богом, Христом ни Мухамедом“.

(Сада ми је много ЈАСНИЈЕ(пропагирање  стандарда ‘Јевропске уније о инплементирању  Содоме и Гоморе,  болесних  и настраних према истом полу -притив-природног  блуда у „демократска друштва“) зашто су се римски мантијаши одрекли Бога и преузели његову улогу на земљи… Бог НЕ МОЖЕ ДА МЕЊА ПРОШЛОСТ…  перманентна  дедивинизација је уродила плодом:  Ватикански мантијаши су узели његову власт у своје руке… тек ДАНАС „медији МОГУ да ОБЈАВЕ“ исповести милиона „заведених“ младих људи, НА ГРЕХ, када су трпели  перверзију  Ватиканских мантијаша, ПО ЦЕЛОМ СВЕТУ Борџијевски модус, посебно у „твојој лепој“…  малициозна Ватиканска религија  је огрезла у блуду и неморалу, како материјалном тако и духовном…)

Са стране 467: „ Убијали сте наш беспомоћни народ на најјезивије начине. Наишли смо на непокопана тела мученика и плакали.  Ноге и руке су им пребијене, очи ископане ножем, језик, усне, нос и уши су одсечени, кроз главу су им пробијане гвоздене шипке, а у лобање забијани клини. Многи су живи огуљени до појаса, потковани коњским потковицама и тестерисани живи или им је срце живима извађено.“

 (Још онда сте „куцали на врата ‘јевропске уније напредних идеја „даривања органа“ попут Хашима Тачија и операције „жута кућа“- за твоју информацију: „истрага о трговини органима, 12.12.10.године Дик Марти дао Савету ‘Јевропе- изгубила се, сама од себе – „сигурно су дошли Срби и све украли); да не спомињем ИЗГУБЉЕНА документа у Хашком трибуналу од 13.01.05.године- и ту су СИГУРНО умешали прсте СРБСКЕ ЛОПИНЕ) 

„Посипани су кључалом водом да им лакше кожу огуле, браде и бркови су почупани, прсти на рукама одсечени да би све мученике натерали да сами пију из рана крв своју. Многима је месо сечено на коцке, а да не говорим о безброј силованих жена и девојака, које су после распорили преко целог тела, пресецали им дојке и испод њих провлачили руке са одсеченим прстима. У једном селу смо нашли две главе србских жена остављене у посуду и испечене у пећи.“

Са стране 468: „ У покољу србског народа учествовало је најшире друштво у свештеничким мантијама, усташкој униформи, феслијама и дроњавим циганским оделима. Удружише се криж и дин, поклоници Криста и Мухамеда и безверци да нас сатру и униште“.

Мај , дарлнинг Колиндице, само када се сетим како си са мантијашима у загрљају „пропевавала а’капела „  домољубне „пушчане“ песмице на книнској тврђави испод „њофриног мефистовог споменика, НИЈЕ НИКАКВО ЧУДО како су се понашали  „навијачи“ – гајења фашистичког геноцидног култа, психологије Адолфа Хиће,  немачког народа,  у „твојој лепој“.

Време је да „својим примером“, осим конвенционалне реторике „добросуседских односа“ између …(даље се свира тандрчак уз гингебас) ПОКАЖЕШ  ДОБРУ НАМЕРУ , да се АНГАЖУЈЕШ ДА СЕ ОТВОРИ У СРЕД ЗАГРЕБА „МУЗЕЈ ХОЛОКАУСТА ЈЕВРЕЈИМА, СРБИМА И ЦИГАНИМА“ ЗА ВРЕМЕ  еН-Де-Ха-зије и „тровања  НАРОДА“ у „твојој лепој“ од  1939. године  до ДАНАС, попут „бекее рела“ савске воде“ што ти долазе из Кршког, ступидоидном фашистичком идеологијом инхабилних домољубних усташа.

Геноцид Срба, Јевреја и Цигана у Јасеновцу ЗАСЛУЖУЈУ СПОМЕНИК,ПОРЕД  МУЗЕЈА ХОЛОКАУСТА,  у ЗАГРЕБУ  уз ОБАВЕЗНО ПРИСУСТВО „степинчевих мантијаша  који пропагирају ватиканску религију“, да се ВИШЕ НИКАДА НЕ ПОНОВИ У ИСТОРИЈИ ЧОВЕЧАНСТВА ТАКВА  п о м и с а о – КАО ОПОМЕНА ЦЕЛОМ СВЕТУ – ПОПУТ СПОМЕНИКА ГЕНОЦИДА ЈЕВРЕЈА, ОД ФАШИСТИЧКЕ НЕМАЧКЕ, У ИЗРАЕЛУ  И/ИЛИ ГЕНОЦИДА ЈЕРМЕНА, ОД СТРАНЕ ТУРАКА, У ПАРИЗУ. 

 

ПС. Мај дарлинг, Колиндице, још један ПРИМЕР (из историје ЈЕДНОГ НАРОДА, затрованог од стране ватиканских мантијаша религијом блуда и неморала) књига Павла Поповића: – Преглед СРБСКЕ КЊИЖЕВНОСТИ (1909.године): – где каже, ДА:  ПОРЕД ЈЕЗИКА (да не спомињем гробље) ДУБРОВАЧКА КЊИЖЕВНОСТ (ГУНДУЛИЋ, ДРЖИЋ)  (по)(с)матрана КАО СРЕДЊЕ РАЗДОБЉЕ У ИСТОРИЈИ СРБСКЕ  (КЊИЖЕВНОСТИ) КУЛТУРЕ.

 

 

[1]Чим је прешао Дрину, Мајор Јездимир С. Дангић је био заробљен од стране фашистичке Немачке СС војске. Предат је муслиманским усташама, како су их из милоште звали „хрватским цвијећем“, у Градачцу. Спроведен је у конц-логор у Пољској . Побегао је из логора и придружио се пољским устаницима Бора Камаровског. Када су 1944. године у Пољску ушли Стаљинови црвеноармејци, заробили су га и држали у затвору у Москви до заквршетка рата, када је је предат Брозовим партизанима. Броз му је судио   као и Дражи Михајловићу – осуђен је на вешање због његовог „противнародно дјеловање“ како је писало у пресуди. Обесили су га официри Треће армије у Босни 1947. године.

– „Лака ти земља била“ СРБСКИ ЈУНАЧЕ.

Share Button