Share Button

. О, ЈУНАЦИ,МУШКАРЧИНЕ, БЕКРИЈЕ…

                                                                                                                             Мићић Д Иван

                Нешто ми се ЈАВЉА , после ових надахнутих „поплава“ емоција, према НЕЖНИЈЕМ И ЛЕПШЕМ ПОЛУ, да би требало МУШКАРЧИНЕ да своје емотивне реакције на „савршенство природе“  ЗВАНО ЖЕНА,ДА ‘ОЛАДИТЕ ВЕРБАЛНЕ НАПАДЕ И ДА СЕ ПОСВЕТИТЕ (уколико сте ПОТЕНТНИ) ИНСПИРАЦИЈИ КОЈУ  ЕКСПОНИРА МАЈКА ПРИРОДА У  ЛЕПОТИ ТЕЛА ЖЕНЕ,kao резултат надражаја система вредностиизмеђу тела и психе: када се надражи рецептор  који кичменој мождини сигналише  да је  стимулус  угрожавајући , покреће се адаптивни механизам који називамо рефлексним луком, а када је надражен систем вредности тада долази до реакције „емоционалног лука“.

                Ви сте очигледно буквално схватили Ничеову мисао: – Ти идеш к женама? Не заборави бич? (као уостало што све буквално и схватате, волови и магарци,koji STE SVU NEKULTURU POKUPILI od ološa iz skupštinskih skamija, maloumnih tupoglavaca šićardžijske žgadije, KOJI poput duhovnih evnuha demonstriraju  евнуховску  moć NAD Marinikom i/ili onoj koja „dražesno izgovara  slovo „r“ kada dobije tekst  КОЈИ ТРЕБА ДА КАЖЕ, но,  додуше, НИСТЕ ВИ КРИВИ, ПРИРОДА ЈЕ КРИВА и наметнути систем ДЕВАЛВИРАНИХ ВРЕДНОСНИХ ПОСТУЛАТА, које су ДУХОВНЕ  МОРАЛНЕ НАКАЗЕ СВЕСНО НАМЕТНУЛЕ И донеле са девастирањем привреде на челу са млађаним шифрованим криштоманским дилетантом и шарлатаном.

                To je JERES , NAZIVATI žene POGRDNIM IMENIMA…чак, И ОНДА, АКО ПОРЕД ОСНОВНИХ, природних, РУПА, ИМАЈУ (МОРАЛНО НАКАЗНо болесну) РУПУ У  ГЛАВИ…

                Лепо је видети (само мене то не задовољава да гледам, ЈА БИХ ДА РАДИМ) МЕЂУНОЖЈЕ  Г-ЂЕ КОЈА ЈЕ НАЈДРАЖА , САМО КАД ЋУТИ. Уколико  је то све природно, од раскошних груди ПРЕКО ДОЛИНЕ међуножја, (не заборавите волови, та је та жена родила две ћерке – и како лепо изгледа) она својом појавом и изгледом је достојна да потврди Балзакове речи да је „жена савршенство природе“, али, волови и магарци: – то није за ПРВУ СТРАНУ новина, уколико није секси-часопис зечица.(ovde u poverenju moram da vam kažem, ako vas interesuje, imam klip kada DOTIČNA gola trči po beogradskom asfaltu; imam i onaj klip kada , ona druga , cirka šampanj’ na barki – pa ko’ NORMALAN MOŽE DA VREĐA ŽENE)

                Једно друштво које претендује да буде КУЛТУРНО, које ИМА историју и културу ПОНАШАЊА ПРЕМА ЖЕНАМА, МАЈКАМА, КЋЕРИМА – не сме себи да дозволи ту раскош да ЖЕНЕ назива КУРВАМА( макар ОНЕ И БИЛЕ САМО МОРАЛНЕ КУРВЕ- нису ОНЕ криве:- крива ЈЕ ПРИРОДА и/или болест)  … lezbejkama, lezbečama i/ili…

                Molim vas, kada budete želeli, ko’ onaj skupštinski šićarđijski satrap kada je nazvao „premijerku“ lezbejkom , i u gluposti svojoj, umesto da DŽENTLMENSKI PONUDI,dotičnoj ikebani DA JOJ PLATI LEČENJE, jer (pored pedera) lezbejstvo je BOLEST, tako piše u knjigama,( jer dotična NIJE NIŠTA KRIVA što je bolesna – priroda je KRIVA) – on tj. dotični SAMO ISKAZUJE NIVO I STEPEN SVOG PRIMITIVIZMA, o dobro plaćenom ,DRŽAVNOM TROŠKU, zašuškan doziranim demokratskim izigravanjem opozicije koja ima „pravo“ na BESPLATNE  SKUPŠTINSKE „JASLE“, i savest mu je MIRNA- ispunio je KVOTU EKSPONIRANJA ?! 

                Узећу чак и олакшавајућу околност да смо ми на балкану, мало-више задрте мушкарчине које мисле да нешто носе у панталонама. Међутим, како каже Буда: – сањао сам да би живот требао да буде врело радости. Пробудио сам се и схватио у НАПОРУ ЈЕ РАДОСТ.  Како је ОВА ОЛОШ  од жуте демократске досманлијске жгадије, од 1996. године, (ЗА)села на ВЛАСТ, почели су девастирањем привреде да  девалвирају и  СВЕ МОРАЛНЕ ВРЕДНОСТи  СРБСКОГ ДРУШТВА.(свесно ОРГАНИЗОВАНИ СЦЕНАРИО УРУШАВАЊА МОРАЛНИХ ВРЕДНОСТИ СРБСКОГ ДРУШТВА)

                Зар нисмо кадри да СЕБИ НЕ ДОЗВОЛИМО ТУ РАСКОШ , да нам је ОЛОШ нужна у НАШИМ ЖИВОТИМА?! Зар су нам ПОТРЕБНИ отровни и смрдљиви кладенци, поган и шљам ситних душа да нам креирају живот путем уцењивања и ценкања ради шачице силе и моћи?!

                Hajde , VEĆ JEDNOM, da POSTAVIMO STVARI NA SVOJE MESTO. Pogledajte samo KO  (pred)VODI „ŠETAČE“ PO BEOGRADSKOM ASFALTU?!

                Gospodo GLUMCI, (B. Trifunoviću i N. Kojo): -znam da ste na AKADEMIJI „PEKLI“ ZANAT , da umete da GLUMITE – to je JAKO LEPO I POHVALNO, šta ste i što ste DO DANAs URADILI…ali, MOLIM VAS, DA POGLEDATE  , kako TREBA DA SE GLUMI: – UZMITE EMISIJU sa NEOBAVEŠTENE TELEVIZIJE,ИЛИ , slabe obaveštenosti, GDE SU GOSTOVALI Tadija-jadija( u narodu zvani tači) i ONU „što je već duži niz godina u ’ĆERANJU – TO JE GLUMA…TO JE „PROFESIONALNA DOZIRANA SEPARATNA DOSMANLIJSKA ŠIĆARDŽIJSKA ŽGADIJA OPOZICIONARA“ KOJA HOĆE I KOJU SAMO INTERESUJE „v L A S T“… – a ne NAROD I DEMOKRATIJA DRUŠTVA zasnovana na „ZDRAVIM OSNOVAMA“.

                To je Demokratsko demagoško glasno kreketanje „BLA, bla, bla separatne demokratije“…(ako ste to PREPOZNALI ŠTA ĆE VAM TA ŽGADIJA U PRVIM REDOVIMA)

 (in)Telelektualno blebetanje KOJE JE PROIZVOD INSTRUIRANE I NAMETNUTE EROZIJE MORALA,  bez vrednosnih postulata, da ČOVEK MORA DA BUDE ČOVEK,

KAKO KAŽE NAŠ VELIKI GOJKO: – BUDIMO LJUDI, IAKO SMO SRBI…

 a ne uzdupić, šifrovani MLAĐANI diletant i šarlatan, KOJI SPROVODI DOBIJeNI SCENARIO od englesko-nemačko- francuske INTERESNE GRUPE, za DEVASTIRANJEM PRIVREDE  И СВЕГА СРБСКОГ…

ЗАТО ВАС МОЛИМ, О, јунаци, МУШКАРЧИНЕ, БЕКРИЈЕ, што мислите да НЕШТО НОСИТЕ У ПАНТАЛОНАМА:

Својим ПРИМЕРОМ КУЛТУРНОГ ПОНАШАЊА КОЈЕ СЕ СТИЧЕ ПЕРМАНЕНТНИМ ОБРАЗОВАЊЕМ , (а не КУПОВИНОМ БРЧКО-БАНОВИЋКО-БАЊАЛУЧКИМ ДИПЛОМАМА): – СТВАРАЈМО ЉУБАВ ПРЕМА ЖЕНАМА, јер ПРИРОДА ЈЕ РЕКЛА ДА ОНЕ ТО ЗАСЛУЖУЈУ, ЉУБАВЉУ СТВАРАМО ЗАДОВОЉСТВО,( ОБОСТРАНО ЗАДОВОЉСТВО),А ЗАДОВОЉСТВОМ (ЈЕР ШТО ЈЕ ЖЕНА ВИШЕ задовољнија,ОНА ТО СТОСТРУКО ВРАЋА СВОЈОМ ЉУБАВЉУ), П Р Е В Л А С Т  МИРА.           

Share Button